BBS Fishing » Novosti » Proizvodi » Novi modeli Sportex štapova za 2024 dostupni su u našoj trgovini

Novi modeli Sportex štapova za 2024 dostupni su u našoj trgovini

Kao i uvijek Sportex nas je oduševio svojim novitetima. Odlična vijest je da su mnogi noviteti za ovu sezonu već stigli u našu trgovinu i naravno na naš web shop. Predstavljamo nekoliko novih modela štapova za ovu godinu koji su nas oduševili .

Sportex Catfire CF-2

Catfire serija štapova za lov soma već je stekla veliku popularnost u svom prvom izdanju. Ove godine serija dolazi na još boljem blanku s odličnim detaljima koji će Vam zapeti za oko. Catfire serija opremljena je Seaguide vrhunskim vodilicama i robusnim Seaguide sjedištem role. Drška štapa napravljena je od kvalitetnog Duplona s ugraviranim logom. Model koji će vas najviše oduševiti je Catfire CF-2 Transform. Transform su zapravo dva štapa u jednom. Ovaj model dolazi s dodatnom sekcijom, kojom možete štap koristiti kao 3.20m dugi štap ili kao 2.70m dugi štap, ovisno o prilikama ili potrebama vaše ribolovne pozicije. Cijena Catfire serije kreće od 169,64EUR.

Više...

Sportex Illusion

Illusion je nova serija spin štapova koje podiže ribolov grabežljive ribe na jednu potpuno novu razinu. Kompletna serija napravljena je od izuzetnih laganih blankova od japanskog karbona. Štapovi su bogati kozmetičkim primamljivim detaljima. Dolaze opremeljeni SiC vrhunskim vodilicama i TVS sjedištem role, dok je drška štapa napravljena iz dva dijela s odličnim prihvatom od najkvalitetnijeg Duplona također iz dva dijela za bolju osjetljivost i ugodnije rukovanje. Illusion postaje nova ulazna serija s prihvatljivom cijenom i namjerom da dosad nedostupno približi čim većem broju ribolovaca koji se nisu imali priliku susretati se sa Sportex štapovima. Cijena serije kreće od 118,90EUR.

Više...

Sportex Black Pearl Maxx

Black Pearl je uz Hydra Spirit do sada najprodavanija serija Sportex štapova. Od ove godine Black Pearl prelazi u viši razred i dolazi opremljen bolje nego ikad. Black Pearl Maxx serija štapova biti će raspoloživa doslovce za sve vrste ribolova od ultra light ribolova do ribolova teškim varalicama ili zahtjevnog morskog spin ribolova. Ujedno od ove godine Black Pearl je napravljen i kao serija za ribolov na moru. Karakteriziraju je brzi i dinamičnim blankovi napravljeni od vrhunskog japanskog karbona. Štapovi su opremljeni SiC vodilicama i različitim halterima ovisnom o tehnici ribolova. Cijena ove serije kreće od 156,00EUR.

Više...

Invictus CS-2

Invictus je od svoje pojave definitivni pobjednik više klase šaranskih štapova. S razlogom je oduševio šaranske ribolovce i jedan je od omiljenijih štapova na tržištu. Ove sezone Invictus CS-2 serija donosi još ugodniji ribolov i još dalje izbačaje. Drška štapa djelomično je pojačana karbonom kako bi se dobila dodatna snaga pri izbačaju i time je njegova eksplozivnost povečana za dodatnih 13% u odnosnu na predhodni model. Za poboljšane performanse izbačaja, modeli od 10ft i 12ft (do 3.25lb) imaju lagane Minima vodilice dok se za modele od 12ft, 3.75lb i sve modele od 13ft koriste se Seaguideove tanke i toplinski otporne SIC vodilice. Svi modeli do verzije "Boat" imaju početnu vodilicu u veličini 50 ("Boat" 30). Opremljen je FUJI TVS sjedištem role. Cijena modela kreće od 239,95EUR.

Više...

Sportex Competition CS-5

Competition je uistinu naš najveći top-seller šaranskih štap svih vremena. Competition serija od svoje pojave pa sve do danas najprodavanija je serija šaranskih štapova u regiji. Sportex je i tek kako dokazao da svakim redizajnom i svakom novom serijom štapova donosi još bolje perfomanse i daje još više. Nova Sportex Competition CS-5 serija definitivno izgleda bolje od svih serija do sada. Nevjerojatan omjer cijene i kvalitete točka je na i ove klase šaranskih štapova. Blank od japanskog karbona i kvalitetne vodilice sa Seaguide sjedištem role. Blank štapa je poluparaboličan, ali istovremeno dovoljno jak s velikom rezervom za daleke izbačaje i bolju kontrolu nad ribom na velikim udaljenostima. Cijena kreće od 159,90EUR.

Više...

Sportex Purista CGC

Sportex Purista CGC revolucionarni je šaranski štap i novi predvodnik klase. Napravljen na karbonskom blanku najbolje moguće kvalitete dati će više nego bilo koji štao u klasi radilo se o izbačaj, težini, kontroli ribe ili bilo kakvim perfomansama. Purista CGC opremljen je ultra laganim karbonskim vodilicama koji će osječaj ribolova postaviti na jednu potpuno novu razinu koju do sada niste osjetili. Drška štapa u cijelosti je prsvučena Duplonom i zbog svojeg malog promjera daje odličan prihvat i osječaj. Također cijela drška štapa ojačana je karbonskom mrežom postavljenom pod 45 stupnjeva. Sjedište role je naravno Fuji DPS dokazanom najbolje sjedište role. Cijena trenutno dostupnog modela je 449,00EUR.

Više...

Sve novitete i naš izbor Sportex štapova pogledajte na našem web shopu ili nas posjetite u našoj poslovnici na adresi Maksimirska 129/1 u Zagrebu.

Podijeli:
Kategorije:
Uskršnji popust od 10% na sve artikle
Ostvari 10% popusta na sve artikle u našoj ponudi. Popust vrijedi do 01.
Pročitaj više
Steamy Coolers - novi brand u našoj ponudi
Od sada u našoj ponudi možete pronaći još jedan brand. Stemy hladnjaci dio
Pročitaj više

Najnoviji članci

Uskršnji popust od 10% na sve artikle

Ostvari 10% popusta na sve artikle u našoj ponudi. Popust vrijedi do 01. travnja […]

Steamy Coolers - novi brand u našoj ponudi

Od sada u našoj ponudi možete pronaći još jedan brand. Stemy hladnjaci dio su […]

Novi modeli Sportex štapova za 2024 dostupni su u našoj trgovini

Kao i uvijek Sportex nas je oduševio svojim novitetima. Odlična vijest je da su […]

Želiš znati više?

Kontaktiraj nas putem našeg online obrasca i saznaj sve što te zanima o opremi za ribolov

POŠALJI UPIT

Poslovnica 1 Maksimirska

Maksimirska cesta 129/1, 10000 Zagreb

Poslovnica 2 Tomislavova

Tomislavova 11, 10000 Zagreb

PODACI TVRTKE

BBS sport & fishing

B.B.S.-SPORT d.o.o.
OIB: 86883070456
Maksimirska 129/7, Zagreb

NEWSLETTER

Sva prava pridržana @2021 B.B.S.-SPORT d.o.o. © 2020 – 2024 BBS Fishing

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram